TAJUK GERAK


widgets

Saturday, 14 September 2013

TT club Myvi

Salam sejahtera semua. Apa kabar semua. Hope semua sihat dan ceria selalu, Hari ni cuti..so baru habis kemas rumah semua. Penat.. so ni masa tok update blog yang x seberapa femes..

Kali ni nak cite pasal TT kelab Myvi yang diadakan pada 13 September 2013 di Kompleks Sukan Pandamaran, Klang. TT ini dianjurka kelab MyViC. Kelab myvi 1.5 owners comunity dan Youngster myvi club juga turut dijemput sekali bagi mengenali ahli-ahli antara kelab.

Sebelum tiba di lokasi, ahli kelab myvi aku (Myvi 1.5 Owners Comunity) berkumpul di dataran bawah Shah Alam. Lebih kurang jam 9.45 kami bergerak secara konvoi sebanyak 45 buah kereta. Menang seronaok jugak la..sebab bukan selalu dapt konvoi kan..Setibanya di lokasi, aktiviti borak2 bermula sambil usha-usha kereta-kereta yang ada disana. Then minum di kedai yang berhampira. Program tamat jam 2.30 pagi dengan diakhiri aktiviti bergambar.

Angaran kereta myvi hasil gabungan 3 kelan lebih kurang 150 buah. Peserta dalam 180 orang sebab ada yang bawak famili dan sewaktunya. Apa pun memang happy la...

AHLI MYVI 1.5 COMUNITY DI DATARAN SHAH ALAM

AHLI MYVI 1.5 COMUNITY DI DATARAN SHAH ALAM

DI LOKASI


MAAF KEPADA TUAN KERETA YANG GAMBAR KERETANYA ADA DALAM BLOG INI..

No comments:

Post a Comment