TAJUK GERAK


widgets

Friday, 22 June 2012

keNew BanG bANg BooM

Salam sejahtera dan salam 1 Malaysia

Helow semue,,,pe kabar..sory lama x update sebb sibuk dengan exam final...korang sihat x..okey hari nie aku nak citer pasal kene bang bang boom...Bukan aku yang kene tp aku yang mengenekan orang...sasaran aderlah famili aku..bukan famili kandung tp famili baru yang aku jumpa dan kenal masa himpunan jutaan belia kat Putrajaya..saper lagi member2 sukarelawan la..pelik ke aku cakap famili..tapi aku dah anggap die org famili aku sebabnye mereka nie memang baik,awesome yang penting susah senang sama-sama hadapi...

Okey..citer die bermule mcm ni..pas aku lik dari karnival futsal di Klang pada 11 Jun,aku update kat status wall group kami (kelab belia hebat) yang aku akan keluar dari group 2.Group ni ditubuhkan selepas kami jumpa kat Putrajaya..Pas aku tulis status macam 2,ramai member yang kol kau,sms aku tanya kenapa...aku pon cakapla yang ada budak x suka aku kat group ni..die orang tanya sapa...so aku cakap aku akan pendedahan pada 21 Jun..ada 11 hari la..Ader yang x sabar,kecek-kecek aku..jawapan yang akua bagi 21 Jun....Ader yang x puas hati pasal budak yang x wujud 2..hahaha..ye la sebab sayang kat aku la..

Selepas 11 hari menunggu,seperti yang dijanjikan,21 Jun jam 9 malam aku dedahkan segalanya..nak tau apa..nah tengok nie......



Okey,,pas 2 macam2 die orang komen kat wall facebook aku..antaranya

1) weh ko pilih selipar mana yang ko nak
2) ko siap kalo jumpa t aku ikat ko kat jambatan putrajaya
3) aku rase aku nak terajang ko 30 kali le x
4) jeyaaaaa geramnya aku...aku tergelak sorang-sorang
5) ader yang merajuk sebab x bg tau die yang aku wat bang bang    boom
   dan macam-macam lagi

Tapi dari ni aku dapat tau macam mana mereka sayang kat aku..x nak aku keluar dari group tu..x nk aku putus kawan dengan mereka..hebat sangat ke aku....aku sayang sangat-sangat korang

KEPADA RAKAN YANG TERKENA BBB SILA LA KOMEN PERASAAN ANDA DI RUANGAN KOMEN NI....


4 comments:

  1. hahhaha...cian korang..2 la ko da kuar awal2..aku da ckp tunggu sampai 21 hb nie....

    ReplyDelete
  2. Jeya.. aku nak pos kan ko kat Pakistan sana........ huh..!!

    ReplyDelete
  3. hahah,,,la napa plih pakistan ek....

    ReplyDelete